Make your own free website on Tripod.com
Home | Pengenalan HGH | Keberkesanan HGH | BiO-H | Khasiat BIO-H | Cara Pengambilan

HGH èMas

Cara Pengambilan

slide48.jpg
Pastikan yang anda meminum Bio-H :

  1. Pada perut kosong

Rembesan HGH berlaku ketika paras insulin rendah. Paras insulin ini selalunya memuncak sejam selepas makan, dan akan menurun ke paras yang rendah 2 jam selepas makan. Di samping itu, keberkesanan peransang HGH seperti Bio-H ini mengandungi struktur yang kurang stabil,di mana  ianya akan di hadamkan dengan cepat apabila terdedah kepada enzim perut yang dirembes ketika makan. Oleh itu semakin kurang makanan yang berada di dalam perut, semakin tinggi peluang peransang HGH ini dapat diserap ke dalam darah.

  1. Dengan air pada suhu bilik sebanyak 125 ml.

Meminum air yang banyak ketika mengambil Bio-H akan mencairkan larutan itu dan mengurangkan penyerapan di dalam perut. Air yang secukupnya (8 gelas) boleh diminum tetapi tidak ketika bersama Bio-H, maksudnya diselangkan sekurangnya 2 jam dengan pengambilan Bio-H.

  1. Pada pertengahan atau lewat pagi atau lewat tengahari atau awal pagi.

Ini samalah seperti no 1, di mana badan kita akan merembeskan HGH ketika paras insulin adalah rendah. Dengan cara ini, akan membantu untuk menggandakan penghasilan HGH secara lebih effektif.

  1. Sejam sebelum bersenam

Senaman terutamanya yang melibatkan rintangan seperti mengangkat berat akan meningkatkan rembesan HGH secara semulajadi. Pengambilan Bio-H ketika ini akan memberi kesan sinergistik yang akan menambahkan lagi keupayaan badan untuk menghasilkan HGH dengan lebih banyak dan berkesan.

  1. Sebelum tidur

Keadaan ini paling sesuai di amalkan dan juga perlu pastikan supaya keadaan perut kekal kosong sekurang-kurangnya 2 jam sebelumnya. HGH akan dihasilkan dalam bentuk denyutan pada jam yang pertama ketika tidur. Dengan mengambil Bio-H di ketika ini, ia mampu menambahkan lagi perembesan HGH oleh badan kita secara semulajadi.

  1. Pada dos yang di cadangkan

Sekurang-kurangnya 1 paket sehari, tetapi kesannya bergantung kepada umur. Di cadangkan seperti berikut :

            Di bawah 40 tahun                    -  1 hingga 2 paket sehari

            Antara 40 hingga 60 tahun        -  2 paket sehari

            60 tahun ke atas                       -  3 paket sehari 

Gunakan selama 5 hari berturut-turut dan berehat selama 2 hari. Ini ada lah untuk mengelakkan dari kesan potensiasi.
 
 
Lot 356 2nd Floor Ampang Park Shopping Complex, K.Lumpur
Tel : 03-21669225 - H/P : 012-2121215